reacties van (kleine en grote) kinderen

(wilt u zelf reageren??? dat kan onderaan de pagina!)

(kijk voor reacties van kinderen in andere landen op de website van het betreffende land)

 

495 Comments

Anoniem · 11 juni 2014 op 09:46

Hoi Allermaal,

Wat hebben we weer genoten afgelopen vrijdag in Blijdorp! En wat zijn we verwend. Iedereen was even behulpzaam, attent en vrolijk. Na alle ‘serieuze’ gezichten in ziekenhuizen is het ook wel eens fijn om alleen maar lol te hebben. Iedereen heel erg bedankt voor het organiseren en uitvoeren van deze geweldige avond.

Lieve groetjes van,
Rom, Miriam, Emma en Tristan

Anoniem · 11 juni 2014 op 09:45

Baie,baie dankie. Het was echt super. Kids raakten er niet over uitgepraat. En wat leuk die cadeautjes. Die stoelen…schitterend. Het is een geluk dat wij een luchtcompressor hebben anders had het wel erg veel blazen gevergd. Maar ze zijn erg leuk en zitten prima.

Lieve groet 
Hijltje

Anoniem · 11 juni 2014 op 09:45

bedankjes voor de Dreamnight op de Contessa:

Hallo Hanck,

Nou het viel gelukkig mee (met parkeren in verband met de City Race in Rotterdam). Alhoewel ik zelf niet met de auto ben gekomen. Het was echt hartstikke leuk en ook van de snoezelbus heeft mijn zoontje genoten!
Heel erg bedankt.

Met vriendelijke groet,
Nienke

Anoniem · 11 juni 2014 op 09:44

Dreamnight at the circus 2012 (Herman Renz)

Sensationeel, Magisch, Grappig, Betoverend, Verrassend, Indrukwekkend, Spannend en Hilarisch. Het was een geweldige avond. Iedereen was even vriendelijk en wat werden we verwend. Onbezorgd genieten levert zulke mooie momenten op, zeker met een chronisch ziek kind, die koesteren we voor altijd.

Dank jullie wel voor weer een heleboel nieuwe mooie herinneringen.

Rom, Miriam, Tristan en Emma

Anoniem · 11 juni 2014 op 09:43

Beste mensen van Dreamnight at the Zoo,

Vrijdag 14 september zijn wij met onze twee oudste zonen naar circus Herman Renz in Eindhoven geweest. We hebben een geweldige avond gehad. Ik weet niet wat mooier was, de voorstelling of de blije gezichten van onze kinderen. We hebben van begin tot het einde genoten. Om het op zijn Eindhovens te zeggen: kei bedankt voor deze bijzondere avond!!

Hartelijke groeten,
Annemieke en Marcel Braakhekke

Anoniem · 11 juni 2014 op 09:43

Reacties van patientjes van het Leids Universitair Medisch Centrum (Dreamnight bij Circus Herman Renz in Den Haag op 19 oktober 2012)

– We vinden het een heel leuk initiatief en vinden het geweldig dat we mogen komen.
– Wat een geweldig bericht! Onze dochter van 5 ging helemaal uit haar dak! En daarna haar broers ook! Bedankt voor de uitnodiging!!!
– Wat een verrassing voor Isa en ons als de rest van het gezin om zo’n leuke uitnodiging te mogen ontvangen!! Wij gaan dan ook heel graag mee!
– Wat een heerlijke verrassing was uw brief!  Hartelijk dank voor de uitnodiging, voor de Dream Night via het LUMC bij Circus Herman Renz!
– Wat super leuk, bedankt voor de uitnodiging!
-Ik wil je bij deze nog bedanken voor de geweldig vrijdagavond jl bij Circus Herman Renz. Mijn zoon en ik hebben heel erg genoten. Hij had er geen woorden voor of eigenlijk heel veel woorden.
– Graag willen wij jullie bedanken voor een fantastische avond circus Herman Renz, wij hebben de dagelijkse zorgen even lekker kunnen vergeten!

Anoniem · 11 juni 2014 op 09:41

Beste Dreamnight at te zoo,

Dank je voor de geweldige avond in de Beekse bergen op 31 mei 2013. Onze kinderen en vooral onze zoon (de VIP) hebben genoten. Iedereen die eraan heeft meegewerkt bedankt en ga vooral door met jullie goed werk! 

Koen & Saskia Vijnmans
(Volkel)

Anoniem · 11 juni 2014 op 09:41

Beste mensen,

Mede namens onze zoon (7 jaar) willen we jullie bedanken voor de geweldige avond gisteren (3-6-2013) in het Dolfinarium Harderwijk. Hij heeft genoten en wij met hem! Hij voelde zich een echte VIP en heeft de avond van zijn leven gehad, ga vooral door met jullie mooie (vrijwilligers)werk.

Groet,

Johan, Klaasje en Klaudiusz

Anoniem · 11 juni 2014 op 09:40

Deamnight at the zoo,

Wij willen jullie via deze weg. Heel erg bedanken voor de heel leuke avond. (in Beeksebergen).
De kinderen hebben erg genoten van deze avond. papa en mama ook.

Voor ons was het een top dag. om naar terug te kijken.

Dikke kus.
Dylano en Anando Tange (papa & mama)

Anoniem · 11 juni 2014 op 09:39

Hoi,

Zijn afgelopen maandag naar de dreamnight in dolfinarium geweest. Was super leuk. Is het mogelijk dat jullie ons op de hoogte kunnen houden wanneer er weer eens zo een dag is. Of kan ik mij ergens aanmelden? Ik heb twee kinderen met cf.

In afwachting van uw reactie,

Betty van vliet

Anoniem · 11 juni 2014 op 09:38

Hallo lieve mensen van Dreamnight At The Zoo,

Via onze neuroloog krijgen wij, Lars 11 jaar en Syb 13 jaar, een kaartje voor Dreamnight At The Zoo op 7 juni in Blijdorp. Om iets voor 6 uur stonden we natuurlijk al voor de poort te trappelen. Zo spannend, lekker ’s avonds naar de dierentuin!! Toen we naar binnen mochten zijn we eerst naar het Oceanium gegaan. Vooral Syb wordt altijd even helemaal stil als we door de tunnel met al die vissen lopen. Zo mooi!! Toen we doorliepen en bij een ander tunnel kwamen, zagen we dat daar een duiker zat. Toen we dichterbij kwamen zagen we dat het een duikende clown was!! Hier hebben we wel even hard om moeten lachen, hoor. Na het Oceanium wilden we eerst naar Olli’s huis. Eindelijk konden we ook een Olli kopen. Vooral Lars wilde dit al zo lang en nu kon het eindelijk!! Maar toen Syb Olli zag, raakte hij op slag verliefd en wilde er ook 1. Helemaal blij gingen we knuffelend verder. We hebben in een race auto gezeten, op een politie motor en we hebben onze vingerafdrukken laten zetten.

Natuurlijk wilden we daarna ook nog dieren kijken. Dus zijn we bij de flamingo’s wezen kijken, een tijger, olifanten en we hebben giraffen gevoerd. Toen kregen we ook nog ergens een hele grote zak snoep en een cadeautje. Dit was wel een verwen avond zeg. Al zwervend door Blijdorp heen, kwamen we bij een grappig spel. We konden kiezen om Olli op z’n bolli of in z’n holli te gooien. We gingen voor z’n bolli en gooiden allebei raak!! Onze namen werden op een briefje geschreven en die briefjes gingen in een grote trommel. Na zoveel spannende dingen was het tijd om even te ontspannen, dus even wat drinken, genieten van het mooie weer en wachten op de Olli gooi prijsuitreiking. Oeioei, het was wel erg spannend hoor….. Het eerste gesigneerde t-shirt waren we helaas niet. Toen kwam de gesigneerde bal. De eerste naam was niet aanwezig en ook geen telefoonnummer. Dus nog een briefje…. De eerste letter een S. Ai, Syb begint met een S!! Alle kindjes waarvan de naam begint met een S moesten bij elkaar gaan staan. Toen werd de 2 letter bekend gemaakt, een Y. En daar was maar 1 kindje van, namelijk Syb!! Helemaal blij en compleet beduusd nam Syb de bal met handtekeningen in ontvangst. Lars viel helaas buiten de prijzen, maar dat mocht de pret niet drukken.

Na nog even wat rondgelopen te hebben, met een brandweerspuit de eendjes nat te hebben gespoten en voor opa een zakje Olli poep te hebben opgehaald, besloten we richting de uitgang te gaan. Het was immers al kwart over 9. Bij de uitgang kregen we ook nog een ijsje. De verwennerij kon niet op, zeg!! Toen we echt Blijdorp uitgingen kreeg mama ook nog een roos mee. Helemaal blij zijn we richting de metro gelopen. We hadden een heerlijke ontspannen avond gehad met veel verwennerij en nog een mooi voetbal van Feyenoord gewonnen ook. Wij kunnen er weer even tegenaan!!

Lieve vrijwilligers van Dreamnight At The Zoo, hartstikke bedankt voor een geweldig leuke avond. We konden even helemaal onze handicaps vergeten en heerlijk genieten.

Heel veel groetjes van Syb en Lars Reeders

Anoniem · 11 juni 2014 op 09:37

Wat was het geweldig!!! Echt een feest voor iedereen, bij binnenkomst de fanfare waar het feest meteen begon, een “avondje dierentuin” hoe spannend kan het zijn, in de slaapverblijven mogen kijken en er ook echt doorheen lopen! Burgers zoo ook onwijs bedankt, als je kind geniet wat wil je dan nog meer!

Fam van Es

Anoniem · 11 juni 2014 op 09:36

Beste organisatoren en vrijwilligers,

Voor ons was het de tweede keer dat we een uitnodiging hebben gekregen voor Dreamnight  in Burgers’ Zoo. Het was prachtig weer, dus dat maakte het dubbel zo fijn. De muziek was geweldig en de mannen speelden met ontzettend veel plezier. De verzorgers gaven geweldig uitleg en voor mijn man en zoontje was het wagenpark van de dierentuin al een uitje op zich. Het kijkje achter de schermen bij de giraffen, de olifanten, de voeding en de dierenarts was ook heel interessant. Het griezelen met het levend (of niet meer levend) voer maakte het extra spannend. Net zoals het pijltjes schieten op de neushoorn.

Het was voor ons als gezin echt een avond om te ontspannen en dingen mee te maken die we anders niet zouden meemaken. En dan nog eens een complete maaltijd in het zonnetje in de speeltuin, we hebben genoten! Het was ook leuk om het verplegend personeel en de medewerksters van de spelkamer in burger en ontspannen kletsend te zien.

Elk nadeel heb z’n voordeel, om met Johan Cruijf te spreken. Ons “zielige zieke kind”  was verre van zielig en ziek deze avond. En zo hebben we er vele gezien die straalden.

Alle mensen die dit mogelijk hebben gemaakt: heel erg bedankt !!

Familie Salinas Poort.

Anoniem · 11 juni 2014 op 09:35

Beste mensen van Blijdorp,

Wat een geweldige avond hebben wij gehad gisteren. Ondanks dat het leven met een gehandicapt kind moeilijk is dit initiatief een enorme opsteker! Enorm bedankt alle vrijwilligers!

Anoniem · 11 juni 2014 op 09:34

Hallo allemaal,

Vrijdagavond mochten wij naar Blijdorp en we hebben echt een SUPER avond gehad. Na een warm enthousiast welkom mochten we de dierentuin in. Wij vonden het echt geweldig dat er zoveel mensen waren die verhalen vertelden en weetjes deelden over de dieren, ook de mensen die met karren met attributen in de dierentuin stonden waren geweldig. We hebben lang niet alles kunnen zien, zo enthousiast waren onze kinderen.

En toen ook nog de politie en brandweer die al hun materieel lieten zien en ervaren was een enorme bonus!

Anoniem · 11 juni 2014 op 09:33

Lieve vrijwilligers,

Wat hebben wij weer genoten met onze beide zoons in Diergaarde Blijdorp. Het was prachtig weer, dus ook dat was super. Bedankt allemaal voor deze geweldige avond.

Miranda Tanis (moeder van Ajay en Jaylen Bol)

Anoniem · 11 juni 2014 op 09:33

Voor alle vrijwilligers van Blijdorp,

Dank je wel

Zoals ieder jaar hadden wij weer een uitnodiging gehad voor Dreamnight.

Het thema was dit jaar vlinders. Er werden weer afspraken gemaakt en we zouden weer met z’n allen gaan. Er werd afgesproken om wat vroeger te vertrekken omdat we zo vaak in de file staan zo rond 5 uur. Dus vertrokken we  met een heerlijke temperatuur en stralende zon deze keer om 4 u. vanuit Breda. Geen files bijna daardoor waren we al om 5 uur  in Blijdorp. Natuurlijk mochten we nog niet naar binnen. Maar we verveelden ons niet. Er was al van alles te zien. Kleurrijk prachtig geklede dames  en heren maakten hun opwachting bij de ingang en al gauw begrepen we dat het muzikanten waren. Om kwart voor zes begonnen ze te spelen op hun jambe. De vrolijke klanken schalden over de menigte. Een vrolijk geheel. Een warm welkom. Ook stond er een man met een kleurige, iets te korte stropdas, die allerlei vragen stelden aan de gasten. Ik vroeg wie hij was en wat hij hier deed hij vertelde dat hij meneer “Mijzelf”was. 10 sec. voor 6  begon de aftelling de Burgemeester van Rotterdam nam het voortouw. Ook voor hem petje af. Hij schud op zo’n avond toch even 1000 handjes/handen. Om klokslag 6 uur werden de poorten geopend. We werden verwelkomd door de Rotterdamse politie. Die waren die avond echt onze vrienden. In Blijdorp zelf stonden vrijwilligers en een heer in shaket die ons welkom hete. Een kleine acrobaat op een fietsje met een wiel komt ons tegemoet, als ik verder kijk zie ik een mini circus …. Muzikanten maakten het geheel compleet.  Kleurige lieve knuffeldieren gingen met de kinderen op de foto of gaven ze een hand. Ik mocht zelf ook op de foto met een hele lieve knuffel. Ik moest hem/haar toch even toefluisteren dat ik zoveel respect voor ze had zeker met zo’n pak in deze warmte  Even verderop zaten dames al kinderen te schminken. We hoorden opgewonden kreten richting zeeleeuwen. Wij snelden er ook naar toe en ja hoor de zeeleeuwen kregen eten. In sierlijke duiken vingen deze prachtige dieren hun eten op. Overal kom je kleurig verklede mensen tegen. Bij een stand waar ivoor stond uitgestald werd het verhaal van de olifant verteld. Op naar de giraffen. Daar stonden een aantal kinderen de giraffen te voeren. Je hoorde allerlei verbaasde  uitroepen en kreten van kinderen. Via de vogels waarbij we verbaasde opmerkingen kregen van zulke vogels hebben wij nooit in de tuin liepen we naar Bokito. Die wilden ze echt zien. Terwijl Bokito zijn gezag liet gelden kregen de  jongere aapjes  ook hun deel van het eten. Er zat een meisje op de arm van haar vader ze vond het zo geweldig dat ze spontaan der armpje om me heen sloeg en ze stralend tegen mij zij mooi hé. Ik schoot vol en moest me even omdraaien, zo’n blij kind toch. Nu door naar de brandweer   auto, race auto  politieauto en politiemotor. Er werden heel wat plaatjes geschoten met kinderen op de motor. Naast de brandweerauto stond een stand met snoep en fleurige knuffels. Ieder kind mocht wat uitzoeken. En als de keus te moeilijk was kregen ze  spontaan snoep en een knuffel aangeboden. Snel door naar de leeuwen die willen we ook graag zien Bange maar ook blij gezichtjes. Het blijven schitterde dieren. Bij een stand met een aantal dierenschedels zit een meisje in een rolstoel haar gezichtje geschminkt als vlinder. Vol spanning aanhoort ze wat de vrijwilliger te vertellen heeft ik kan niet goed verstaan wat de man verteld maar aan het stralende gezichtje te zien van het meisje is het heel interessant. Via kleurrijke vogels komen we bij de Indische olifanten. We mogen in het olifantenpark rondlopen leuk alleen zitten de schoentjes vol zand. Vandaar naar de tijgers daar staat een vrijwilliger Ada. We vragen wie dit allemaal organiseert? Ze vertelt dat het bedacht is door een dierverzorger die bij Blijdorp heeft gewerkt en dat hij pas met pensioen is. Dat dit de 18de keer is dat Dreamnight wordt gerealiseerd in Blijdorp. Hij heeft Dreamnight  samen met vrijwilligers door heel de wereld gerealiseerd. En allemaal voor het zieke kind. Hij heeft wel een lintje vertelt ze maar hij krijgt nu ook een plein met zijn naam in Blijdorp. Geweldig!!  We gaan weer verder De kameel heeft een raar vel zeggen de kinderen is hij in de rui? Bij de politie mogen de kinderen hun vingerafdrukken geven en als souvenir meenemen. Vooral de  jongens vonden dit spannend. Het is hoog tijd om naar het Oceanium te gaan. Tussen de kleurige ,langzame en  snelle vissen zien we weer een duiker. Met een clowns pak . Er wordt opgemerkt dat hij aan een “touw” vastzit. Tjonge jonge ik moet er niet aan denken om in het Oceanium te zitten/zwemmen wat een helden om dat te doen . Via de slangen kwamen we weer buiten en ik werd bijna door het treintje  overreden ik was helemaal geobsedeerd door een vriendelijke reuzen bij die de kinderen in het treintje een handje gaf. Het viel op me dat er heel veel “grote mensen “ kinderen waren. Ook deze kinderen heb ik zo zien genieten van deze geweldige avond. Dit is toch een prachtig initiatief.  Het is tijd om naar huis te gaan  Buiten wordt er  Enthousiast gereageerd op nog een verassing: een heerlijk ijsje .En ik krijg nog een mooie roos aangeboden. Terwijl we naar huis rijden realiseer ik me dat we ontzettend veel gelopen hebben,veel gezien maar nog niet alles we hebben even snel wat gedronken maar weer geen tijden genomen voor de poffertjes en de popcorn, Olli, en diverse activiteiten. We zijn allemaal moe maar ook voldaan. En dankbaar dat er zoveel vrijwilligers zich inzetten voor onze zieke kinderen.

Een opa en een Oma

Bo iin blijdorp – Hoi Geeske en Ben, nogmaals erg bedankt voor de kaarten voor de Dreamnight in Diergaarde Blijdorp. We hadden een fantastische avond !!!

De groeten, Sabine

Anoniem · 11 juni 2014 op 09:31

Hallo,

Wij kregen een avond in het dolfinarium aangeboden voor onze dochter Bente, zij heeft leukemie. Hierbij wil ik u hiervoor bedanken!! ze heeft het geweldig gehad met haar broertje, nichtje en oma (ik moest helaas werken).

Nogmaals bedankt!!

Groet Myriam (mama van Bente)

Anoniem · 11 juni 2014 op 09:29

Lieve mensen van Burgers zoo, 

Het was een geweldige avond. We hebben er weer met volle teugen van genoten. We vonden het erg leuk om te zien en te merken dat ook het personeel het ervaart als een uitje. Ook voor hen is het een dreamnight. 

Super bedankt! 

Familie Berkhout Ede

Anoniem · 11 juni 2014 op 09:21

Ha die Hanck,

Stiekem hoopte ik nog dat je er vanmiddag toch bij zou kunnen zijn maar helaas…
we moesten je missen. Gelukkig heeft Nelly alle honneurs  waargenomen en ze deed het erg goed. 🙂 
Het was weer een super-event op de Contessa. De kids hebben er erg naar toe geleefd en vinden het jammer dat het weer voorbij is maar ze hebben genoten. Het was echt super.

Heel veel dank en nog meer beterschap toegewenst

Lieve groet,
Hijltje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.